Skip to main content

Elektrische ontwerp & Realisatie

Wij adviseren u bij het elektrische ontwerp en de realisatie van uw elektrische installatie. Van A tot Z verzorgen wij voor u de samenstelling, componentkeuzes en kabelberekeningen. Door gebruik te maken van de meest recente tekenpakketten is uw projectdocumentatie steeds tot in de puntjes verzorgd.
Wij staan klaar om van uw project een succes te maken.

Elektrische ontwerp en bordenbouw
Energiemanagement voor KMO

Energiemanagement voor KMO

Goed en efficiënt omgaan met energie is de grootste uitdaging van de moderne tijd. Gedreven door de noodzaak om steeds duurzamer met energie om te gaan, groeit de energiesector.

Door onze jarenlange ervaring sturen wij energiestromen op maat van uw bedrijf, zoals u dat wilt en van waar u wilt. Onze energiemanagementsystemen worden samen met onze klanten opgebouwd, van modulaire basis applicaties tot complexe sturingen via industriële communicatie protocollen, met of zonder Cloud connectie.

Kortom, wij voorzien een volledig systeem op maat en altijd aangestuurd op basis van uw specifieke behoeften.

Prototyping

Hebt u als particulier of als bedrijf een TOP IDEE maar zoekt u nog een partner om u bij te staan in de technische realisatie hiervan. Bij SIATEC kan u terecht voor al uw technische vragen.

Wij helpen u met zowel het mechanische als het elektrische ontwerp en bewaken dat uw product voldoet aan de laatste normering.

Prototyping Siatec Mol